POZIV NA BESPLATNU EDUKACIJU ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

Hrvatski savez udruga za mlade i studente s invaliditetom SUMSI u suradnji s Gradom Trogirom poziva na besplatnu radionicu čiji je cilj educirati male privatne iznajmljivače o pristupu i pristupačnosti osoba/turista s različitim vrstama invaliditeta.

Cilj projekta “Odmori OSI” je podići svijest o važnosti pristupačnog turizma u svim sferama te osposobiti turističke djelatnike i male iznajmljivače koji će svojim turističkim objektima i uslugama pridonijeti izgradnji turizma pristupačnog osobama s invaliditetom.

Radionica će se održati u utorak, 11. lipnja 2024. godine, s početkom u 16:30 sati u Kantunu kulture Trogir, Ulica dr. Franje Tuđmana 2.

Voditelji i edukatori bit će predstavnici Saveza SUMSI – osobe s invaliditetom s dugogodišnjim iskustvom u sličnim edukacijama te predstavnici struke i institucija.

Projekt se provodi uz financijsku podršku Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske.

SLIJEDI NA PROGRAMU

Prvo izdanje TRAG festivala u Kantunu kulture
Organizator festivala je splitska udruga MUL, uz suorganizaciju Grada Trogira i Turističke zajednice grada Trogira, koji su i pokrovitelji festivala, uz Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.
Skip to content